h

Campagne nieuws

24 februari 2014

Campagne nieuws

Na de letterlijke aftrap van de campagne van SP Eemsmond voor de gemeenteraadsverkiezingen op zaterdag 1 februari, zijn we vrijdag 7 februari 's avonds verder gegaan met een bezoek aan Eppenhuizen en Zevenhuizen om bewoners persoonlijk een flyer te overhandigen met de speerpunten uit het programma van SP Eemsmond en hierover met de mensen van gedachten te wisselen.

Zaterdag 8 februari is op dezelfde manier campagne gevoerd in "t Lage van de Weg. Ook nu weer veel positieve reacties dat er ook campagne gevoerd wordt in de kleine kernen.

Vrijdag 14 februari waren de leden van SP Eemsmond aanwezig op verschillende stations in de gemeente Eemsmond om SP hartjes uit te delen met de tekst: "Hebben wij een date op 19 maart?"

Zaterdag 15 februari is er campagne gevoerd in Oosternieland. Ondanks de harde wind ging het campagne voeren voorspoedig. Een aantal mensen was aangenaam verrast door de huis aan huis actie. Sommige inwoners gaven aan nog geen keus gemaakt te hebben op wie te gaan stemmen, maar het verkiezingsprogramma van de SP goed te bekijken.

Vrijdagavond 21 februari waren de dorpen Rottum en Stitswerd aan de beurt voor een bezoekje van SP Eemsmond.

We belden huis aan huis aan met onze 10 punten flyer en onze verkiezingskrant.

We vroegen aan de mensen: “Wat wilt u ons meegeven als opdracht of vraag richting verkiezingen en raad?” Op deze manier ontstonden mooie gesprekken over onder andere de gaswinningsproblematiek, jongerenwerk, de transitie van de WMO en de wipkip in Stitswerd.

Het doet ons erg goed te horen dat veel mensen ons een warm hart toedragen.

Reactie toevoegen

U bent hier