h

Campagne nieuws

27 februari 2014

Campagne nieuws

Hallo,

komende week gaan we weer verder met de campagne.

Vrijdag overdag zullen we om 15:00 uur beginnen bij het Zielhoes in Noordpolderzijl en vervolgens doorgaan naar Roodeschool om kort campagne te voeren. Let op: we zullen overdag gevolgd worden door een filmploeg en
reporter van Nieuwsuur, zij hebben ons ook gefilmd bij het SP congres en zullen op 5 maart vanaf 19.30 het Debat in Roodeschool filmen.
 
Vrijdagavond 28 februari gaan we terug naar Roodeschool en Oosteinde om verder huis aan huis campagne te voeren van 19:00 tot maximaal 21:00 uur
Zaterdag 1 maart staan Warffum en Breede op de planning. We willen graag beginnen om 12:00 en uiterlijk 16:00 uur eindigen, ook in deze dorpen zullen we huis aan huis de verkiezingskrant en 10 punten flyer aanbieden.

Wil je helpen? SuPer! Meld dat even via eemsmond@sp.nl of bel mij even op 0633180476

Verzamelplaatsen: vrijdagmiddag 14:50 uur bij het Zielhoes Noordpolderzijl voor het tijdstip s'middags in Roodeschool even bellen. Geen vervoer? er kan altijd met iemand mee gereden worden.

Vrijdagavond verzamelen we om 18:55 uur aan het begin van de Ubbegalaan in Roodeschool.

Wil je liever niet mee op campagne maar wel een poster om voor je raam te hangen? Geef dat ook even door, dan brengen wij er 1 bij je thuis.

De rest van de campagneplanning staat op onze website:
https://eemsmond.sp.nl/voorlopig-campagne-schema

Met vriendelijke groet, Fred Herkströter
 

Reactie toevoegen

U bent hier