h

De Jaarmarkt

12 oktober 2014

De Jaarmarkt

Tijdens de jaarmarkt 22 september in Uithuizen was de SP ook weer vertegenwoordigt met een stand. Daar was van alles te doen:

Prinsjesdag hadden we we net achter de rug dus doormiddel van een grote A0 posters 10 KEER BETER, hebben wij op tien punten laten zien dat het beter kan en zeker beter moet. Het merendeel van de bezoekers die wij gesproken hebben waren het roerend eens met onze 10 keer beter punten en het verlangen naar verandering van het kabinet was dan ook zeer groot.

 

De grabbelton met de spreuk: GRAAIEN ZOALS GRAAIEN BEDOELD IS, was er natuurlijk ook weer. Door de kinderen is daar gretig gebruik van gemaakt. De spreuk leverde bij de volwassenen weer leuke reacties op.
 
Dit jaar vroegen wij aan de bezoekers:
 
"WAT VIND U VAN DE BLINK, WAT ZOU U VERANDEREN?"
 
Wat vind u van de Blink en wat zou u veranderen was een actueler onderwerp dan we op voorhand dachten.
We hebben veel reacties, ideeën en voorstellen mogen ontvangen natuurlijk hebben wij deze inbreng direct gedeeld met de SP fractie want wij willen graag van u horen wat u vind en dat vertalen naar de gemeenteraad.
 
Wat willen de gebruikers van de Blink;
 
Auto's moeten wegblijven, Groene aankleding met bankjes, Schaatsbaan in de winter, Herstellen in oude glorie (Boterdiep weer doortrekken, Een prieel, Éénrichting verkeer, Kiosk met groen, Goed zo als het is, Weekmarkt, Meer fietsenrekken, Speeltoestellen voor kinderen,  Bankjes en dakplatanen, Overkappen zoals Paddepoel, etc.
 
Zoveel mensen zoveel wensen, Zeker is dat 75% van de mensen die we gesproken hebben, de Blink graag auto vrijhouden. Binnenkort gaan we ondernemers, maar nog veel belangrijker, de bewoners van de Blink gaan vragen wat zij van de Blink vinden en wat ze willen veranderen
 
Ook stonden onze rode stoelen er weer met de de vraag ZIET U DE SP ZITTEN wordt dan ook lid!
 
Ziet u de SP zitten, leverde gelukkig ook weer nieuwe leden op, de ledenpassen, welkomst geschenken en persoonlijke kennis making hebben inmiddels al plaats gevonden.
 
Deze jaarmarkt was weer een geslaagde dag en volgend jaar zullen we er zeker weer staan.
 

Reactie toevoegen

U bent hier