h

Nieuws uit 2015

24 juli 2015

Algemene beschouwingen SP Eemsmond

Foto: SP
Op 2 juli hebben we in de raad het kaderplan 2016-2019 besproken aan de hand van onze algemene beschouwingen. 
 
Door de roerige tijden waarin we momenteel leven is het moeilijk om af en toe de tijd te nemen om even stil te staan. Stil te staan bij: Waar gaat het eigenlijk om, wat is de kern.
 
Wat is de drijfveer, het doel, de ideologie of het geloof. Hoe zorgen we, dat we ondanks de waan van de dag, tot die kern blijven komen en wat is daar voor nodig.
Lees verder
2 april 2015

Herindelen? Helaas….

Dinsdagavond was er een extra gemeenteraads vergadering die geheel in het teken van de herindeling stond. Met een meerderheid van 1 stem heeft de gemeenteraad voor het voortzetten van de herindelingsplannen in de richting van een G 7 gemeente. Of te wel van “Lauwersoog tot Dollard tou”.

Lees verder
28 maart 2015

Herindelen, wat vind jij?

31 Maart moeten we in gemeenteraad van Eemsmond een besluit nemen over de herindeling.

Lees verder
20 maart 2015

SP-STEMMERS BEDANKT

Op 18 maart heeft in de Provincie Groningen een politieke aardverschuiving plaatsgevonden. De SP is nu de grootste partij in de Groninger Provinciale Staten. Met 15,9 procent van de stemmen zijn we ook hier in Eemsmond de winnaar! 

Lees verder
18 maart 2015

Stem SP, reken af

Stem SP! Laat Groningen niet zakken! Afgelopen weken zijn we in Eemsmond en de Marne van dorp naar dorp getrokken om zoveel mogelijk brievenbussen te voorzien van onze “Reken af” Flyer.

Lees verder
18 maart 2015

Dirkje Voskuil opent benefietavond

Foto: SP

Opening Benefiet concert Kantens t.b.v. team Sunrise. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier