h

Linda Visser is lijsttrekker SP het Hogeland, kandidaten lijst is vastgesteld

14 september 2018

Linda Visser is lijsttrekker SP het Hogeland, kandidaten lijst is vastgesteld

Foto: Tiny

Vanavond hebben de leden van SP Het Hogeland de kandidatenlijst voor de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 vastgesteld. In een volle zaal in het dorpshuis van Onderdendam werd gekozen voor een lijst met 17 kandidaten verspreid over het hele Hogeland.

De lijst is opgebouwd uit verschillende leeftijdsklassen en expertises. Van student tot ondernemer, van hulpverlener tot commercieel medewerker.

De lijst wordt aangevoerd door Linda Visser, huidig fractievoorzitter van de SP in Eemsmond. Na Linda Visser volgt op de 2e plek Sandra Herkströter, beoogd wethouderskandidaat.

3. Rinze Mook - Zoutkamp

4. Joop Bergman – Zevenhuizen

5. Teddy Klein-Hoekstra - Warffum

6. Johanna Davids – Den Andel

7. Tiny Asselman - Zandeweer

8. Gabe Penninga - Roodeschool

9. Catharina Codinach - Uithuizermeeden

10. Geertje Karstens - Niekerk

11. Stijn Visser -  Uithuizen

12. Diego Gomes Guincho - Zandeweer

13. Massoud Djabani - Bedum

14. Dominic van den Heuvel - Doodstil

15. Mathijs van der Lijke – Den Andel

16. Kees Willemen – Onderdendam

 17. Jan Dresmé – Pieterburen

Onze voorzitter, Jan Dresmé is blij met de lijst: ‘Het team dat we presenteren is een mooie afvaardiging van en voor het Hogeland. We nemen de ervaring mee uit Eemsmond en hebben verfrissende kandidaten gevonden om de lijst compleet te maken. Met deze lijst kunnen we vol vertrouwen én zelfvertrouwen de verkiezingen ingaan.’

Over twee weken wordt het verkiezingsprogramma van SP het Hogeland vastgesteld in een volgende ledenvergadering. De basis van het verkiezingsprogramma is “Grip op het Hogeland”.

De komende 4 jaren gaat de herindeling echt landen en wordt de basis voor een krachtig Hogeland gelegd. De SP wil de mensen meer zeggenschap over eigen buurt en gemeente geven. Hoe we dat willen doen staat in ons programma. Een programma dat tot stand gekomen is uit de gevoerde grip-gesprekken en in samenwerking met meerdere Hogelandsters.

“Het is een eer deze mooie lijst te mogen trekken, vol goede moed gaan we door waar we mee begonnen zijn in aanloop naar het verkiezingsprogramma. De SP praat niet óver, maar mét mensen die wonen, leven en/of werken op het Hogeland.”

Wilt u ook met ons in gesprek, laat het even weten en mail naar hethogeland@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier