h

Campagne nieuws!

12 november 2018

Campagne nieuws!

We stonden op de markten in Leens , waar mensen bijvoorbeeld aandacht vroegen voor persoonlijke aandacht vanuit de gemeente, een goede ontsluiting voor de auto’s naar de stad, een frackingvrije gemeente.

Op de markt in Bedum gingen onze gesprekken bijvoorbeeld over minder verkeer door Onderdendam, waarom wij ook tegen de plannen zijn van het omleggen van het Boterdiep, een jongerencentrum.

Ook was De SP goed vertegenwoordigt bij het “maak je punt” pizza eten met de jongeren van het Hogeland in Uithuizen. We zijn lang blijven hangen, een stuk wijzer geworden en komen snel weer langs. Duidelijk is dat er een jeugdraad moet komen op het Hogeland!

Ondertussen zijn er onder onze vrijwilligers ook een aantal jongeren zijn hard aan de slag met het verspreiden van onze folders!
Daarnaast zijn wij huis aan huis in Kloosterburen, Molenrij, Kleine huisjes, Broek, Kruisweg, Hornhuizen, Wehe den Hoorn, Bedum, Warffum.

Komende week zijn we ook weer op pad!

We gaan woensdagavond huis aan huis in een buurt in Uithuizen. We gaan donderdagmiddag een bezoek brengen bij werkplein Ability in Uithuizen en ‘s avonds wederom op pad huis aan huis in Leens. Baflo doen we vrijdag aan en zaterdag zullen we op de markt en huis aan huis gaan in Uithuizermeeden en Uithuizen.

Openbare debatten:

Vanavond neemt de SP deel aan het ondernemersdebat in Winsum. 

Morgenavond aan een openbare ondernemersvergadering in Baflo en gaan we ook in gesprek over onze waddenkust en duurzame ideeën in Westernieland.

Op 16 november is het slotdebat bij het HHC, wil je hierbij zijn moet je je daarvoor opgeven.

Wanneer:  vrijdag 16 november
Waar: Het Hogeland College (HHC) A.G. Bellstraat 2, 9989 EB Warffum
Aanvang: 20.00 uur, einde: ca. 22.00 uur
De toegang is gratis en de eerste kop koffie wordt aangeboden.
Reservering via: lijsttrekkersdebat@hogelandnieuws.nl

Heeft u nog tijd en wilt u wel helpen, of wilt u graag ook een poster voor het raam laat het even weten! hethogeland@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier