h

Ledenavond SP Het Hogeland

2 juli 2020

Ledenavond SP Het Hogeland

Foto: SP

De leden van de SP afdeling Het Hogeland hebben vanavond, 2 juli met elkaar gesproken over de staat van de afdeling.

Alle aanwezige leden willen met veel enthousiasme op het fundament bouwen dat er ligt. De aankomende zomermaanden gaan de leden gebruiken om thema-avonden te organiseren om hier verder met elkaar over door te spreken en goede plannen te maken. Uitnodigingen volgen uiteraard!

Alle SP leden zullen op korte termijn een verslag ontvangen van de avond op 2 juli in Onderdendam.

Regiovertegenwoordiger Angelique Schoonewille:" Op dit moment is de afdeling zonder bestuur maar we vragen leden wat ze kunnen en willen betekenen voor de afdeling. In september 2020 willen in samenspraak met de leden een sterk bestuur kunnen presenteren. Is het nu tijd om op te staan, mail dan met motivatie naar aschoonewille@sp.nl. "

Daarnaast is volgens de vastgestelde kandidatenlijst en na het terugtrekken van de eerst-opvolgende, Joop Bergman uit Zandweer de lijstopvolger die namens de SP de zetel in de gemeenteraad van het Hogeland zal innemen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier