h

Jongeren en SP overhandigen steunbetuigingen wethouder Rutgers

7 mei 2022

Jongeren en SP overhandigen steunbetuigingen wethouder Rutgers

Foto: SP / Marieke Bootsma

Dinsdag 3 mei was een flinke groep jongeren aanwezig op het Marktplein in Uithuizen. Dankbaar maakten zij gebruik van het springkussen en meegebrachte skate-attributen. Tevens waren zij getuige van de overhandiging van steunbetuigingen voor een skatepark in Uithuizermeeden aan wethouder Rutgers. Die zegde toe de steunbetuigingen over te dragen aan het nieuwe college.

Al maanden werken we met jongeren samen aan plannen voor een skatepark in Uithuizermeeden. We zijn blij met deze eerste stap, maar wachten niet rustig af.

Miriam, één van de initiatiefnemers, zegt: “Fijn dat de wethouder de dorpen coördinator wil inschakelen. Maar wij blijven ook niet stilzitten. Straks ben ik uit huis als het skatepark komt. Dat is te laat. We moeten tempo maken.”

Helaas waren de prijswinnaars van de ontwerpwedstrijd niet aanwezig. We gaan er voor zorgen dat de prijzen goed terecht komen.

Reactie toevoegen

U bent hier