h
7 mei 2022

SP Het Hogeland in gesprek met gedupeerden gaswinning

Foto: SP / Marieke Bootsma

De ongelijkheid neemt toe. De een krijgt alles, een ander niets en weer een derde een beetje.

Lees verder
7 mei 2022

Jongeren en SP overhandigen steunbetuigingen wethouder Rutgers

Foto: SP / Marieke Bootsma

Dinsdag 3 mei was een flinke groep jongeren aanwezig op het Marktplein in Uithuizen. Dankbaar maakten zij gebruik van het springkussen en meegebrachte skate-attributen. Tevens waren zij getuige van de overhandiging van steunbetuigingen voor een skatepark in Uithuizermeeden aan wethouder Rutgers. Die zegde toe de steunbetuigingen over te dragen aan het nieuwe college.

Lees verder
3 mei 2022

Buitenparlementaire Enquete Groningen - Kantens - Bedum - Uithuizen

Foto: SP / Sandra Beckerman

Dorpentour Het Hogeland Buitenparlementaire Enquete Groningen

Lees verder
28 april 2022

Jongeren en SP overhandigen steunbetuigingen: ‘Dat skatepark gaat er komen’.

Foto: SP / Miriam

Dinsdag 3 mei organiseert de SP met jongeren een feestelijke overhandiging van steunbetuigingen voor hun skatepark aan de wethouder. Van 14:00 – 16:00 uur kan iedereen op het Marktplein in Uithuizen hier getuige van zijn. Kinderen kunnen oefenen op tijdelijke attributen en springen op een springkussen.

Lees verder
20 april 2022

SP Komt naar Appingedam en Kantens met Buitenparlementaire Enquête Groningen

De SP is deze maand gestart met een Buitenparlementaire Enquête Groningen. De partij wil van gedupeerden horen wat hun ervaringen maar ook oplossingen en eisen zijn voor de ellende aangericht in Groningen. Om zoveel mogelijk mensen te spreken gaat de partij op dorpentour. Deze week zijn Appingedam en Kantens aan de beurt.

Lees verder
4 april 2022

Jongeren delen enquetes uit op basisscholen

Foto: SP / SP Het Hogeland

Maandag 4 april, gingen Sam en Miriam langs alle basisscholen in Uithuizen, Uithuizermeeden en Roodeschool. Graag willen zij er achter komen of ook vanuit deze leeftijdsgroep steun is voor een skatepark.

Lees verder
4 april 2022

SP start Buitenparlementaire Enquête Groningen. Help je mee?

De SP wil van zoveel mogelijk gedupeerden van de gaswinning hun ervaringen en hun oplossingen en eisen horen. Daarom starten we een ‘buiten parlementaire enquête’. Tweede Kamerlid Sandra Beckerman: “Naar de gedupeerden is de afgelopen jaren niet tot nauwelijks geluisterd. Nu er een parlementaire enquête komt is ook een Groningse tegenhanger hard nodig.”

Lees verder
4 maart 2022

STOP DE OORLOG

Oorlog is afschuwelijk. Vooral omdat zelden de politieke elite die tot zo'n oorlog besluit er door geraakt wordt, maar altijd de gewone mensen in het land. Zij lijden onder de agressie en het geweld van hun machthebbers. Dat er nu weer een oorlog is in Europa omdat Rusland een ongekend brutale aanval op Oekraïne doet is verschrikkelijk. Poetin kiest nu eenzijdig voor een militaire aanval, een grove schending van het internationaal recht. De berichten over slachtoffers en vluchtelingen nemen toe.

Lees verder
2 maart 2022

Vrijdagavond 4 maart: Bijeenkomst jongeren skatebaan

Foto: SP / foto: Savannah

Vrijdagavond 4 maart  organiseert de SP een bijeenkomst in Uithuizermeeden voor jongeren en belangstellenden. Verdere plannen om nog meer steun te vragen en nadenken over contact met de gemeente staan op de agenda. Mensen die mee willen denken zijn van harte uitgenodigd.

Lees verder
18 februari 2022

Uitstel aangekondigde bijeenkomst skaters

Vanwege storm Eunice stellen we de aangekondigde bijeenkomst van vanavond uit. Waarschijnlijk zullen we deze op 4 maart plaats laten vinden.

Lees verder

Pagina's