h

Nieuws uit 2014

25 december 2014

Kamp: GAS TERUG NU!

Foto: SP / SP Groningen

Woensdag 17 december 2014, daar loop ik dan met een fakkel, te   p r o t e s t e r e n........ : KAMP IS EEN RAMP !!! GAS TERUG !!! 

 
Of we voorzichtig willen zijn met vuur, of wij genoeg afstand willen houden van de mensen voor ons, of de spandoek dragen achteraan willen lopen, of wij de fakkels in de zandtonnen willen doven. Dat willen wij allemaal, doen wij ook allemaal. Niets op aan te merken en ik vraag mij af waar ik eigenlijk tegen protesteer zo tussen enkele honderden tot 750 mensen, want het aantal demonstranten hangt altijd weer af van degene die het publiceert.
Lees verder
14 december 2014

Motie topinkomens unaniem aangenomen

Afgelopen donderdag hebben we de plannen voor de jeugdzorg, WMO en PGB's besproken. Al eerder hebben we onze kaders meegegeven.

Lees verder
4 december 2014

Buurtonderzoek “De Blink”

Foto: SP

Op de Blink is ruimte genoeg.


Tijdens de behandeling van de Kadernota op 3 juli 2014 heeft de fractievoorzitter van de SP de herinrichting van de Blink genoemd en in de Ommelander Courant van maandag 14 juli kwam daarop een ingezonden brief , met als titel: water terug in centrum Uithuizen waarin de brievenschrijfster stelt:

Lees verder
12 oktober 2014

De Jaarmarkt

Tijdens de jaarmarkt 22 september in Uithuizen was de SP ook weer vertegenwoordigt met een stand. Daar was van alles te doen:

Lees verder
12 oktober 2014

De Spicknick

De Spicknick
 
Onze derde zaterdag in Augustus hebben we een SPicknick georganiseerd voor de SP-ers uit de buurt. Jong en oud, vanuit Appingedam tot de Marne was aanwezig.
Lees verder
18 september 2014

Werkbezoek Wystema Kooi

Trijn van Lottum is namens de SP fractie op werkbezoek geweest bij de Wytsemakooi te Uithuizermeeden, dit is haar verslag van deze bijeenkomst.


DE WYTSEMAKOOI

Door een weiland, over een dammetje, weer een stuk weiland, pas op voor het

Lees verder

Pagina's

U bent hier