h

Nieuws uit 2016

15 december 2016

De daad bij het woord voegen.

Foto: SP

December is voor veel mensen de feestmaand, de maand van samen zijn en lekker eten.

Lees verder
5 december 2016

van mens tot mens

Foto: SP

Afgelopen Zaterdag zijn we met een afvaardiging van SP Eemsmond naar de laatste bijeenkomst van de groep van 30 van Linda Visser geweest. Een twee jarige landelijke kaderscholing van de SP, dit was de afsluitende toespraak van Linda:

Lees verder
15 november 2016

Openbare avond voor het Nationaal Zorgfonds in Uithuizen

Foto: SP

Donderdag 17 November aanstaande is er in "De Fakkel" in Uithuizen een avond over het Nationaal Zorgfonds. Sandra Beckerman komt namens de SP uitleg geven en gaat in gesprek met de aanwezigen.

Lees verder
18 september 2016

Geslaagde dag, vol steun voor een Nationaal Zorgfonds op de markt

Foto: SP

Op zaterdag 17-9-2016 stonden we met het nationaal zorgfonds op de jaarmarkt in Uithuizen. Veel mensen hebben besloten vriend te worden van het nationaal zorgfonds en dit initiatief te steunen. Het was een dag vol goede gesprekken. Die maakten alleen maar meer duidelijk dat het noodzaak is dat het huidige stelsel van zorgverzekeraars en gebaseerd op marktwerking meer kwaad dan goed doet. 
 
Lees verder
30 juni 2016

unaniem besluit genomen AZC

Vanavond is er een unaniem besluit genomen over de komst van een asielzoekerscentrum in Uithuizen, dit was de inbreng van Linda Visser namens de SP in de raad.

Lees verder
18 april 2016

Ter nagedachtenis: Peter de Groot

Foto: SP

Op 5 maart is Peter de Groot overleden. Met zijn overlijden is een denker, een doener, een strijder heengegaan. Helaas heeft hij zijn laatste strijd niet kunnen winnen. Peter was actief voor de SP in de Marne en heeft in 2015 het bestuur van SP Eemsmond versterkt. Hij is, korte tijd, vlak voor zijn ziekte voorzitter geweest van SP Eemsmond/ de Marne.

Lees verder

Pagina's

U bent hier