h

Nieuws uit 2018

28 november 2018

Terugblik op de campagne en herindelingsverkiezingen.

Foto: Iris

Een week na de verkiezingen op het Hogeland blikken we terug op de
afgelopen weken.

Lees verder
14 november 2018

De aardbevingen ten gevolge van de gaswinning gaan gewoon door, ook in verkiezingstijd.

Foto: Tiny

Het is duidelijk verkiezingstijd: Iedereen vindt ineens overal ontzettend veel van. Ondertussen gebeurt er van alles op het aardbevingsfront aan de bestuurstafels, maar achter gesloten deuren. Er komen signalen door dat de versterkingsoperatie wéér lijkt te stagneren en de onduidelijkheid neemt eerder toe dan af.

Lees verder
12 november 2018

Campagne nieuws!

We stonden op de markten in Leens , waar mensen bijvoorbeeld aandacht vroegen voor persoonlijke aandacht vanuit de gemeente, een goede ontsluiting voor de auto’s naar de stad, een frackingvrije gemeente.

Lees verder
3 november 2018

SP op campagne in de Marne.

Foto: Jan

Zaterdag 3 november trok een rode caravaan SPers door een deel van de Marne. In de ochtend is in het dorp Kloosterburen gesproken met inwoners en zijn flyers verspreid. Na een geweldige lunch bij herberg het Klooster werden Kruisweg, Kleine Huisjes, Broek en Hornhuizen met paard en wagen bezocht. Het weer was geweldig, de sfeer nog beter! Dankjewel Wim, Lorenzo, Trijnie en Martin voor jullie steun aan SP het Hogeland! 
Foto: Jan
Lees verder
31 oktober 2018

WILT U OOK EEN SP VERKIEZINGSPOSTER?

Foto: SP

Dat kan! Als u een mailtje stuurt naar hethogeland@sp.nl met uw adres en of u een grote, middelgrote of normaal formaat poster wilt, zorgen wij dat de poster bij u thuis komt. U mag ook bellen met Jan, onze voorzitter: 06-20944111

Wilt u ook wat flyers om in eigen buurt te verspreiden? Meld dat ook dan geven we die tegelijkertijd af. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier