h

Nieuws uit 2021

23 oktober 2021

Huurders Wierden en Borgen en SP bieden manifest aan

Foto: SP

Op initiatief van de SP Het Hogeland en SP Eemsdelta  hebben huurders donderdagmiddag een manifest aan de directeur Matthieu van Olffen van Wierden en Borgen overhandigd. In dit manifest ‘Tegen het Niet Luisterende Oor’ eisen de huurders meer zeggenschap, goed structureel onderhoud door vakmensen en een serieuze en duidelijke afhandeling van klachten.

Lees verder
23 oktober 2021

SP Het Hogeland in actie met jongeren voor skatebaan

Foto: SP

Savannah, Miriam en Sam uit Uithuizermeeden en Uithuizen hebben gemaild naar de SP Het Hogeland met het verzoek samen met hen te proberen een skatebaan te realiseren in hun omgeving. Deze jongeren kwamen met het verhaal, dat ze mogelijk tot overlast zijn, omdat er geen plek is waar ze terecht kunnen.

Lees verder
23 oktober 2021

Eerst bouwen aan een sterk afdeling

De leden van de afdeling SP Het Hogeland hebben het bestuur de opdracht gegeven om te proberen kandidaten te vinden, zodat we mee kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Lees verder
20 september 2021

Kiezers niet in de kou laten staan na de zetelroof

Afgelopen maandag, tijdens de informatiebijeenkomst van de gemeente Het Hogeland in Hotel het Gemeentehuis, werd technische informatie over de komende gemeenteraadsverkiezingen gegeven. De afwezigheid van de toch uitgenodigde partij D’66 Het Hogeland leverde gefronste wenkbrauwen op, temeer deze partij op haar website kandidaten oproep voor de kieslijst. De aanwezigheid van de SP geeft aan dat deze partij zich warm loopt.

Lees verder
18 september 2021

SP onderzoek Wierden en Borgen.....

 

Foto: SP
 Lees verder

Pagina's

U bent hier