h

3 raadsleden van de SP geïnstalleerd

28 maart 2014

3 raadsleden van de SP geïnstalleerd

27 maart vond de openbare raadsvergadering met de installatie van de nieuwe raadsleden plaats.

Sandra Herkströter, Linda Visser en Jan Schouten kozen er alle drie voor om de verklaring en belofte in plaats van de eed af te leggen.

Ik verklaar dat ik, om tot lid van de raad benoemd te worden, rechtstreeks noch middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enig gift of gunst heb gegeven of beloofd.
Ik verklaar en beloof dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen.
Ik beloof dat ik getrouw zal zijn aan de Grondwet, dat ik de wetten zal nakomen en dat ik mijn plichten als lid van het gemeentebestuur en de raad naar eer en geweten zal vervullen.

 

"Dat verklaar en beloof ik!”

 

In onderstaande lijst is te zien hoeveel stemmen elke kandidaat van de SP gekregen heeft. Om met voorkeursstemmen in de raad te komen, moesten er 121 stemmen op een kandidaat uitgebracht worden. Er is in ons geval dus geen verandering in de lijst gekomen.

overzicht van aantal stemmen per kandidaat

We kijken vol vertrouwen en met veel zin uit naar de komende periode. We zullen op deze website via het kopje fractie u op de hoogte houden van wat er in de raad speelt.

Reactie toevoegen

U bent hier